Izvor: B92, 10.Feb.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo Petković nastavio seriju golova

Bivši fudbaler beogradske Crvene zvezde i Flamenga,Dejan Petković, nastavio je i ovog vikenda sjajnu golgetersku seriju koju je započeo pre dve nedelje uus vom novom klubu Vasko de Gama.

Petković je u meču protiv Volta Redonda, koji je Vasko dobio sa 2:0, postigao svoj peti gol u poslednje tri utakmice. U prethodne dve, on je bio dvostruki strelac.

Posle nove pobede, Vasko de Gama zaostaje u prvenstvu Rio de Žaneira (Karioka) samo jedan bod za vodećim Flamengom, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sa 0:3 izgubio od Fluminezea.

Sve golove Flumineze je postigao u prvih 11 minuta meča. Ta ekipa i dalje je bez vetarana i velike zvezde brazilskog fudbala, Romaria, koji se još nije oporavio od povrede.

Na samom početku prvenstva, pre nego što je počeo da postiže golove Petković je bio izviždan, zbog izuzetno loše igre, za koju je i sam rekao da je bila najgora od kada je došao u Brazil.

Paulista i Karioka su dva najvažnija predsezonska takmičenja u Brazilu. Brazilski šampionat počinje krajem marta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.