Ramadanijev ultimatum Juventusu: Ugovor ili Real!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramadanijev ultimatum Juventusu: "Ugovor ili Real!"

Već oprobane metode brojnih menadžera.

Menadžeri u modernom fudbalu imaju veliki uticaj, čak i u klubovima u kojima se zna ko se pita za sve.

Tako je izgleda i u Juventusu koji bi mogao da ima problem zbog Miralema Pjanića.

Iako je reprezentativac Bosne i Hercegovine prošle godine produžio ugovor do leta 2023, italijanski mediji ponovo pišu o interesovanju Real Madrida.

To želi da iskoristi njegov zastupnik Fali Ramadani koji bi da izvuče >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još više novca svom klijentu tako što je čelnicima Juventusa predložio da ovog jula ponovo sednu za pregovarački sto.

Klub ne želi da ostane bez igrača koji je u prvom planu Maksa Alegrija, ali se spekuliše da bi ponuda od 80 miliona evra mogla da zadovoljni "Staru damu".

Ipak, pretpostavlja se da je ovo samo pokušaj da se izboksuje ugovor pod boljim uslovima, no Zinedin Zidan navodno nema ništa protiv dolaska Bosanca u Madrid.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.