Izvor: B92, 14.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ralf na stazi u utorak!

Vozač Formule 1 Ralf Šumaher u utorak će se posle gotovo tromesečne pauze vratiti na stazu i početi pripreme za trku za Veliku nagradu Kine, koja će se voziti u Šangaju 20. oktobra.

Mlađi brat sedmostrukog prvaka sveta imao je težak udes na trci za Veliku nagradu SAD 20. juna u Indijanapolisu i tom prilikom je povredio dva kičmena pršljena.

"Cilj nam je da u preostale tri trke u ovogodišnjem prvenstvu sačuvamo četvrto mesto. Sada imamo samo osam bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više od Meklarena, a to je prednost koja može da se izgubi u jednoj trci. Zbog toga nam je izuzetno važno da se Šumaher vrati na stazu, jer se radi o veoma dobrom i iskusnom vozaču koji će, uvereni smo, uspeti da osvoji dovoljan broj bodova da odbranimo sadašnju poziciju", rekao je tehnički direktor Vilijamsa Sem Mičel.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.