Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2020, 13:16

Rakočević otkrio: Ataman me slao da trčim u šumu, gde sam bežao od čopora pasa

Zanimljiva ispovest potpredsednika KSS

Igora Rakočevića navijači Efesa pamte po dobrom. Pomogao je klubu da se dokopa dva trofeja Superkupa, a u svojoj poslednjoj sezoni u Istanbulu bio je daleko najbolji strelac Evrolige, zbog čega je osvojio prestižnu nagradu Alfonso Ford.

Tokom vremena u Efesu imao je priliku da sarađuje sa Erginom Atamanom koji je tip trenera koji ne ostavlja mnogo prostora za razmišljanje. Ili ga voliš, ili ga >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ne voliš. Rakočević ga nije baš voleo...

U razgovoru za podkast Unije igrača (ELPA) Rakočević je otkrio krajnje bizarnu scenu u kojoj je, po sopstvenom priznanju, tokom jednog jutarnjeg treninga u šumi bežao od pasa pošto mu je Ataman naredio da tamo trči...

“Kada sam igrao u Efesu nisam imao baš dobru vezu sa Erginom Atamanom. Jednog jutra me je poslao na trčanje u šumu u sedam sati ujutru. Šuma je bila udaljena oko sat i po vožnje van grada, tako da sam morao da ustanem u pet. Što je meni bilo OK, jer volim da vežbam ujutru. U šumu je poslao kondicionog trenera i mene. Trener me je odvezao tamo. Padala je sitna kiša. Trener mi je rekao da ne trčim, jer je bilo nemoguće. Bilo je mnogo blata. Nema nigde nikog. Rekao sam: 'Ne, hoću da trčim, nije me briga'. Tako da sam počeo da trčim. Bilo je blatnjavo, užasno, hladno“, priseča se Rakočević i dodaje:

“A onda sam video 10 do 12 divljih pasa nasred staze. Bili su u čoporu, nisu se pomerali i videli su me. Zastao sam i nisam znao šta da radim. Da li treba da trčim nazad ili da se pravim da nisam uplašen i krenem prema njima. Odlučio sam da krenem napred. Jedan od njih počeo je da laje na mene, a onda su me pojurili. Morao sam da se popnem na jedno malo brdašce. Cela situacija bila je opasna, čak i po život. Uradio sam sve da pobegnem od njih. Popeo sam se na to brdo, sklonio od njih i nastavio da trčim. Psi nisu mogli da idu za mnom. Bio sam mnogo uplašen. Ali, bilo je i zabavno. Ovu priču sam rekao samo Boštjanu Nahbaru“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.