Rakočević: Želim u Zvezdu!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakočević: Želim u Zvezdu!

Iskusni košarkaš Sijene želi da i po treći put zaigra u crveno-belom dresu

Stara ljubav zaborava nema.

Košarkaš italijanskog Montepaskija Igor Rakočević razmatra mogućnost da se nakon osam godina vrati u Crvenu zvezdu. Iskusni plej trenutno pauzira zbog povrede zadnje lože, ali i dalje ima želju da zaigra u crveno-belom dresu.

- Ta ideja za povratkom u Beograd i dalje postoji. Priznajem da je to jedan od mogućih scenarija za sledeću >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godinu. Pratim svoj klub i vidim da su mnogo napredovali u odnosu na početak sezone - izjavio je Rakočević za Sportski žurnal.

Nekadašnji reprezentativac osvrnuo se i na današnje rukovodstvo tima s Malog Kalemegdana.

- Mnogi prijatelji su mi rekli da su ozbiljnost i profesionalizam uprave na zavidnom nivou, što me najviše raduje. Takav rad, uz ozbiljnog trenera kakav je Pešić, mora da ima rezultat. Samo je pitanje vremena - zaključio je Rakočević.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.