Rakitić spreman za finale sa Seviljom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakitić spreman za finale sa Seviljom

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić oporavio se od operacije palca šake i biće spreman za finale Kupa kralja protiv Sevilje.

Hrvatski vezista slomio je prst u eliminaciji u četvrtfinalu Lige šampiona od Rome (3:0) na Olimpiku, ali je uprkos tome odigrao celu utakmicu.

Rakitić se odmah posle meča operisao i propustio duele sa Valensijom (2:1) i Seltom (2:2) u Primeri.

Ovaj 30-godišnji fudbaler je ove sezone jedan od najstandardnijih prvotimaca Barselone sa 47 utakmica i četiri gola.

Finale Kupa Španije između Barselone i Sevilje, bivšeg kluba Rakitića, na programu je u subotu od 21.30 na madridskom stadionu Vanda Metropolitano.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rakitić se oporavio, spreman za finale sa Seviljom

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2018

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić oporavio se od operacije palca šake i biće spreman za finale Kupa kralja protiv Sevilje...Hrvatski vezista slomio je prst u eliminaciji u četvrtfinalu Lige šampiona od Rome (3:0) na Olimpiku, ali je uprkos tome odigrao celu utakmicu...Rakitić se odmah posle meča...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.