Rakitić spasao Barsu

Izvor: RTS, 24.Jun.2020, 00:26

Rakitić spasao Barsu

Fubaleri Barselone savladali su minimlanim rezultatom tim Atletik Bilbaoa (1:0) u meču 31. kola La Lige. Nova pobeda Atletika za treće mesto.
Barsa se mučila, napadala ali nije uspevala da probije odbrambeni bedem gostiju iz Baskije.

A pošto to nisu uspeli starteri, predvođeni Lionelom Mesijem, uspeo je rezervista.
Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je uporavo na asistenciju omalenog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << argentiskog čarobnjaka pogodio za 1:0 u 71. minutu, što je bio i konačan rezultat.
Barsa je tako ostala u ”mrtvoj trci” sa Realom za titulu, te sada ima tri boda više ali i meč više.
U ostalim mečevima današnjeg programa Atletiko je kao gost slavio protiv Levantea, dok su Valjadolid i Hetafe igrali 1:1.
Rezultati mečeva:
Utorak 
Levante - Atletiko Madrid 0:1 (0:0)
16′ Gonzales (ag)
Valjadolid - Hetafe 1:1 (1:1)
45+1′ Unal - 41′ Mata
Barselona - Atletik Bilbao 1:0 (0:0)
71′ Rakitić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bleda Barsa slavi svoje klince, a posebno Rakitića! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2020

Katalonci će teško do titule ako ovako nastave da igraju....Fudbaleri Barselone pobedili su na svom Kamp Nou ekipu Atletik Bilbaa rezultatom 1:0 (0:0) u 31. kolu La Lige...Iako je Barsa posle tačno šest i po meseci prvi put od početka zaigrala sa Mesijem, Grizmanom i Luisom Suarezom, ovo je bilo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.