Rakitić je pristao, ali šta se čeka?

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakitić je pristao, ali šta se čeka?

Juventus nemoćan, ne može da smanji broj igrača...

Ivan Rakitić je sprema da se preseli u Juventus, 31-godišnji Hrvat bi smanjio i ugovor, kako bi otišao iz Barselone na pozajmicu sa otkupom do kraja sezone. Na njega Valverde ne računa, odnosno nuđen je i PSŽ kao deo posla oko Nejmara, ali od toga neće biti ništa.

Ali, šta sprečava Juventus da dobije veliko pojačanje.

Ne mogu da gomilaju igrače, prelazni rok im je blokiran.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvo Kedira, a onda Matuidi i Džan su odbili da napuste klub. Kedira je i potreban Sariju, za Džana se interesovao Bajern, Matuidi je imao ponudu Monaka, ali od toga nema ništa.

Juve treba da se oslobodi najmanje trojice igrača, Mandžukić odbija da ode, pa su "Bjankoneri" u situaciji da ne mogu da dovedu nikoga, jer imaju previše igrača.

Zbog toga je veoma neizvesno šta će uraditi do kraja prelaznog roka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.