Rajski život mašine iz Palerma: Golovi su za mene kao seks

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajski život mašine iz Palerma: Golovi su za mene kao seks

„Trenutno živim u raju. Imam slavu, novac, porodicu“, poručio Ilija Nesterovski strelac devet ovosezonskih golova

Došao je kao anonimus i po kratkom postupku postao brendirana roba Serije A. Makedonski reprezentativac Ilija Nestoroski ima sezonu iz snova na Palermu. Sa devet prvenstvenih golova drži ekipu iz Sicilije u borbi za opstanak.

Postao je medijska zvezda, posebno zbog činjenice da ga je Palermo platio, za italijanske prilike, skromnih 500.000 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

„Ja nisam kao drugi koji sanjaju Real Madrid, Barselonu, Juventus... Ja sanjam da budem srećan. A ovde sam jako srećan. Živim u raju. Ovde imam sve: divnu porodicu, ženu, ćerku, novac...“, rekao je Makedonac u ratzgovoru za Gazeto Delo Sport.

Iako je imao problematičnih perioda u karijeri poručio je da je uvek verovao u sebe.

„To je zato što sam verovao uvek da ću biti veliki igrač. Budio sam se veseo, svestan da radim posao koji volim. I volim da pobeđujem. U stanju sam da se posvađam sa ženom ili ćerkicom ako izgubim na kartama“.

Ako je tačno da svaki napadač mora da bude opsednut golovima, onda je Nestorovski na dobrom putu da traje još mnogo godina.

Za mene su golovi velika radost. Posebno sam to osećao kad sam bio mlađi. Dešavalo se da u omladincima pobedimo utakmicu sa 5:0, a ja ne postignem gol. Bio sam jako ljut.

Na kraju je poentirao.

„Toti je rekao da su golovi kao poljubac. Za mene su kao seks.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Atletiko i Sevilja u klinču zbog Makedonca

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2017

Španski mediji prenose da bismo napadača Palerma od naredne sezone mogli da gledamo u Primeri...Makedonski reprezentativac Ilija Nestorovski je verovatno najsvetlija tačka Palerma ove sezone...Ovaj 26-godišnji napadača je u tekućoj sezoni postigao 9 golova u Seriji A za 'Rosanere', a kako su Sicilijanci...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.