Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 17:24

Rajović samouveren pred start trke Beograd - Banjaluka

U četvrtak počinje 15. međunarodna biciklistička trka Beograd – Banjaluka koja će trajati do 25. aprila. Naša reprezentacija nastupiće u najjačem sastavu u ovom trenutku, sa velikim ambicijama.
U našem timu neće biti samo povređenog internacionalca Veljka Stojnića, dok će naš najbolji vozač Dušan Rajović predvoditi nacionalni tim kao kapiten.

Reprezentaciju Srbije na 15. trci Beograd - Banjaluka činiće Dušan Rajović, Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Danilović, Ognjen Ilić, Steva Klisurić, Dušan Veselinović, Nermin Ćatović i Jovan Divnić.
Konfiguracija staze pogoduje našim vozačima i našem sprinteru Dušanu Rajoviću.
Najteža, brdska etapa voziće se trećeg dana trke iz Bijeljine do Vlasenice. 
Dušan Rajović je već dve godine član čuvenog Delko tima iz Francuske. Učesnik je najvećih svetskih trka, gde beleži sve bolje rezultate. Najbolji je biciklista Srbije, a prošle godine je na Trci kroz Srbiju zabeležio i jednu etapnu pobedu, na cilju u Novom Sadu.
Na trci Beograd - Banjaluka nastupiće čuvene ekipe italijanske Androni Đoklatioli i Bardijani, kao i Američki Novo Nordisk.
Rajovića ne plaši konkurencija i čvrsto veruje u uspeh.
Prošle godine, naš Dušan Kalaba osvojio je crvenu majicu za najboljeg sprintera. Na ovogodišnjoj trci Beograd - Banjaluka očekuje se i Rajovićev sprint za pobedu u etapi.
Trka Beograd Banjaluka startuje 22. aprila sa Trga Republike u Beogradu. Gradovi domaćini etapa biće još i Šabac, Obrenovac, Bijeljina, Vlasenica, Prijedor i Banjaluka gde ćemo videti i cilj trke 25. aprila.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Startovala 15. biciklistička trka Beograd - Banjaluka

Izvor: RTS, 22.Apr.2021, 08:35

Svečanom ceremonijom otvaranja na Trgu Republike u Beogradu zvanično je počela 15. međunarodna biciklistička trka Beograd - Banjaluka. . Prva etapa vozi se od Beograda do Šapca, sprinterka etapa pogodna našem najboljem vozaču i kapitenu reprezentacije Srbije, Dušanu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.