Rajola seo za sto sa Rosonerima!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajola seo za sto sa "Rosonerima"!

Razlog je očigledan.

Kako prenosi Fabricio Romano, Mino Rajola je otpočeo pregovore sa fudbalskim klubom Milan, oko prelaska njegovog klijenta Zlatana Ibrahimovića na "San Siro".

Iskusni napadač je bez kluba, napustio je LA Galaksi i želi da se vrati u Evropu, očekuje se da karijeru nastavi u Italiji, gde su tri kluba pokazala ozbiljno interesovanje za njegove usluge.

U pitanju su Bolonja, Milan i Napoli, sam fudbaler je naglasio da prednost ima njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bivši klub, pa su sa tim na umu čelnici "Rosonera" odlučili da krenu u pregovore sa njegovim agentom.

Raspituju se iz kluba za Ibrahimovićevu situaciju, nikakav dogovor još uvek nije postignut, ali se očekuje da u narendih par nedelje bivši reprezentativac Švedske donese odluku.

Milan je krenuo u akciju, na potezu su Bolonja i Napoli, videćemo sa kim će se Ibra najpre dogovoriti.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibrahimović bira: Povratak u Milan ili Mihajlovićeva Bolonja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2019, 11:12

Švedski golgeter Zlatan Ibrahimović dobio je ponudu Milana vrednu šest miliona evra za godinu i po dana, prenosi list Gazeta delo Sport...Iskusni 38-godišnji fudbaler šest meseci imao bi garantovanu saradnju, dok bi sledeća sezona bila opciona...On je nedavno potvrdio da u decembru, po isteku ugovora...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.