Rajković neće ni u Italiju! Šta sada?

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković neće ni u Italiju! Šta sada?

Slobodan Rajković traži novi klub i definitivno će ga naći uskoro.

Partizan je bio i više nego zainteresovan za Slobodana Rajkovića, ali nije hteo da ide predaleko. Nisu se našli Rajković i Partizan kada se radi o plati ovog fudbalera, pa je srpski štoper otišao u Peruđu gde je prošao lekarske preglede, ali nije želeo ni tamo da potpiše ugovor.

Poznati italijanski novinar Đanluka Di >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Marcio prenosi da je Rajković dobio novu ponudu.

U pitanju je ponuda iz Rusije od tamošnjeg premijerligaša, pa je Rajković na pragu da je prihvati.

Da li Partizan dolazi u obzir i dalje nije poznato, posebno nakon što su pregovori u velikom zastoju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ni Partizan, ni Peruđa: Rajković izabrao treći klub

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2020

Navijači i stručni Partizana su se dva meseca nadali da će Slobodan Rajković staviti paraf na ugovor sa srpskim osvajačem kupa, poslednjih dana se činilo da ga samo detalji dele od prelaska u Peruđu. Nekadašnji reprezentativac Srbije je prošao lekarske preglede u Italiji, a zatim umesto olovke...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.