Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2021, 18:05

Rajković na meti Valensije i još dva poznata kluba

U priči i Monako i Borusija Dortmund

Jedna od ideja Valensije za poziciju golmana bio je Marko Dmitrović. Ali, pošto on nije realan, Slepi miševi su se okrenuli drugom srpskom čuvaru mreže - Predragu Rajkoviću.

Naime, ukoliko Jasper Silesen napusti Valensiju ovog leta, ideja Valensije je da dovede Rajkovića, piše Superdeporte.

Ljudi sa Mestalje su zainteresovani za golmana Remsa, a to interesovanje je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i ranije postojalo, samo je sada obnovljeno. Tada je francuski tim tražio 10.000.000 evra. Kako javlja Superdeporte, lokalni mediji iz Valensije, Migel Anhel Korona je "apdejtovao" informacije o Rajkoviću pre nekoliko dana.

Rajković se ove sezone postavio kao jedan od najboljih golmana francuskog šampionata, a takvim partijama privukao je pažnju i iz Francuske i Nemačke.

Superdeporte piše da Rajkovića prate i Monako i Borusija Dortmund. Ugovor Rajkovića sa Remsom ističe u junu 2023. godine.

Otprilike se procenjuje da mu je cena na tržištu između 7.000.000 i 9.000.000 evra. I da bi Valensija to mogla da plati. Uz neke dodatne uslove koje bi trebalo da ispune.

Jedna od njih je pomenut odlazak Silesena. A drugo, navodi se da bi Rajković mogao da dobije dugoročan ugovor, na četiri ili pet sezona.

Dobre partije u Remsu i 40 odbrana nisu prošli ispod radara. Sada su na potezu veliki klubovi. Dakle, vrlo moguće da bismo mogli da vidimo Rajkovića od sledeće sezone u nekom drugom dresu, možda i drugoj ligi.

Valensija je iskazala interesovanje… Kao i Monako i Dortmund.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.