Rajković i Radonjić jedan protiv drugog, gosti slavili na Velodromu! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković i Radonjić jedan protiv drugog, gosti slavili na ''Velodromu''! (video)

Nova sezona sjajno je počela za srpskog reprezentativnog golmana.

U prvom današnjem meču prvog kola francuske Lige 1, Rems je kao gost savladao ekipu Marseja rezultatom 2:0.

Mrežu pobedničke ekipe čuvao je naš reprezentativni golman Predrag Rajković koji je na svom debiju u Ligi 1 uspeo da svoju mrežu sačuva netaknutom.

Na drugoj strani, starter u ekipi Marseja bio je Nemanja Radonjić, ali čim je Rems poveo u 58. minutu golom Dije, trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Marseja Andre Viljaš-Boaš je izveo Radonjića sa terena i umesto Srbina na teren poslao Sara.

Međutim, ni ta izmena nije mnogo pomogla timu sa ''Velodroma'', pošto je Suk Hjun-Đun svojim golom u 90. minutu potvrdio pobedu Remsa.

Podsetimo, juče je u prvoj utakmici prvog kola, Lion ubedljivo savladao ekipu Monaka, rezultatom 3:0, a večeras od 20 časova igra se još pet mečeva.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.