Rajković: Spreman sam, ostalo je do selektora

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković: Spreman sam, ostalo je do selektora

Slobodan Rajković ponovo je reprezentativac. Fudbaler holandskog Vitesea propustio je prethodne utakmice Orlova zbog povrede leđa.
– Od poslednjih šest utakmica u Holandiji, igrao sam jednu. Znači, zdrav sam – ume Rajković da se našali i na račun svoje muke.
Mladi defanzivac već godinama, još dok je igrao u OFK Beogradu, ima problem sa lumbalnim delom.
– Nedavno mi je jedan nemački lekar odredio terapiju koja mi je značajno smanjila bol. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Praktično, moram da budem neprestano pod terapijom kako bih mogao da igram. Nije to ni lako ni prijatno, ali moram tome da se podvrgnem kako ne bih u budućnosti pravio slične pauze.
Rajković kaže da je potpuno spreman za sledeće dve utakmice.
– Ne osećam bolove, treniram, igram utakmice... Što se mene tiče, spreman sam, ostalo je do selektora – kaže mladi štoper Orlova.


NEPLANIRANO KAŠNJENJE
Nisu Nemci što su bili. Reprezentacija Srbije poletela je iz Beograda na krilima nemačke avio–kompanije u vreme kad je već trebalo da je u Frankfurtu.
Fudbaleri su, kao i ostali putnici, sedeli u letilici sat i 30 minuta, čekajući na polazak. Probleme je napravilo kašnjenje aviona iz Frankfurta za Beograd, zbog čega je poremećen red letenja i na Surčinu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.