Rajkard prva zamena za Murinja?

Izvor: B92, 22.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajkard prva zamena za Murinja?



Frenk Rajkard je jedan od favorita za preuzimanje Čelsija, ukoliko Žoze Murinjo bude napustio klub sledećeg leta, piše britanska štampa. Murinjov odnos sa vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem se pogoršao, pa se očekuje da Portugalac napusti Stamford Bridž na kraju sezone.

Independent piše da je Rajkard skočio na vrh liste zato što se veruje da je sposoban da donese napadački fudbal za kojim ruski milijarder bukvalno čezne. Trener Barselone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je takođe mirnijeg karaktera u odnosu na Murinja koji konstantno privlači pažnju medija svojim ponašanjem i izjavama.

Murinjo je dalje razbesneo Abramoviča kada je pre utakmice sa Portom u Ligi Šampiona izjavio kako ga ne bi bilo briga ukoliko bi bio otpušten jer bi otišao kao milioner i da ne bi imao problema da momentalno pronađe novi posao.

Independent tvrdi kako su poslednje izjave navele Abramoviča da razmisli o otpuštanju Muiranja pre kraja sezone i da ga zameni sa nekim sa liste, koja uključuje trenera Sevilje Huande Ramosa, trenera Intera Roberta Manćinija, bivšeg selektora Holandije Gusa Hidinka i trenera Juventusa Didijea Dešampa.

U međuvremenu, Džon Teri je prvi u anketi među navijačima Barselone kao najpoželjnije letnje pojačanje.

Teri je u sporu sa Čelsijem oko novog ugovora, nakon što je ponuda 9-godišnjeg ugovora kapitenu engleske reprezentacije, iznenada povučena i ponuđena nova, petogodišnja.

U anketi koju je objavio Star iz Barselone, Teri je dobio 45 procenata glasova, ispred Frenka Lamparda sa 35% i Arjena Robena koji je dobio 20 procenata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.