Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2020, 12:10

Rahmanov je u seriji, danas cilja nove tri pobede

Ruski stonoteniser sinoć je u večernjem programu upisao četiri trijumfa

Stoni tenis je jedina stvar koja u sportu trenutno „funkcioniše“ bez ikakvih problema. Mečevi se igraju širom planete, u Jermeniji, Brazilu, Češkoj, Nemačkoj i Rusiji, a danas je na programu preko 600 dvoboja. Danas ćemo pažnju obratiti na nekoliko njih iz ruske Lige Pro.

U centru pažnje ovog utorka biće Viktor Rahmanov, koji će ukrstiti koplja sa trojicom drugih stonotenisera. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << On je kasno sinoć uspeo da pobedi u sva četiri duela koja je igrao, a generalno gledano, ima samo dva poraza na poslednjih 11 susreta, što ga odmah postavlja kao favorita i u današnjim dvobojima.

Za početak dana, deluje da Viktora Rahmanova očekuje prilično lak dvoboj, pošto će igrati sa Georgijem Vahninom (14.30), koji se nalazi u seriji od deset uzastopnih poraza, a na poslednjih 20 susreta ima svega tri pobede. U međusobnim duelima sa Rahmanovim je imao koliko-toliko pozitivan skor, pošto se u poslednjih pet dana sastao pet puta i upisao dve pobede i tri poraza.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Što se drugog duela tiče, protivnik Rahmanovu biće Danila Andrejev (15.00) koji je u nešto boljoj formi od prvog rivala, Georgija Vahnina. Naime, on je sinoć slavio na šest od osam okršaja, a na poslednjih deset duela upisao je samo ta dva neuspeha.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Za kraj, Rahmanov će igrati sa još jednim stonoteniserom koji se nalazi u velikoj seriji poraza pred početak današnjeg dana, Žasurom Kurdajberdijevim (15.30). On je juče izgubio apsolutno sve susrete koje je igrao (ukupno osam), mada je prethodno imao šest pobeda na sedam duela. Sve u svemu, Rahmanov je favorit i na ovom susretu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kvote na sve mečeve, ali i rezultate možete pogledati na zvaničnom sajtu kladionice Mozzart.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.