Rafa, Bog ti je dao da snažno udaraš lopticu i malo slabije koleno

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 14:30

"Rafa, Bog ti je dao da snažno udaraš lopticu i malo slabije koleno"

Stric Rafaela Nadala i njegov bivši trener Toni Nadal prokomentarisao je dešavanja u završnici Rolan Garosa i poraz "kralja šljake" od Novaka Đokovića.

Srpski teniser je u polufinalu savladao ljutog rivala, a potom u finalu preokrenuo od 0:2 do 3:2 protiv Stefanosa Cicipasa.

Došao je do 19. Grend Slem titule i, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budući da Nadal neće igrati na Vimbldonu, mogao bi već u Londonu da se izjednači na vrhu trke sa najviše GS trofeja.

"Protiv Đokovića, Rafael je imao neuspeha više nego što je morao i moraće da prihvati te poraze", izjavio je Toni Nadal.

Potom je nastavio i zvučalo je kao da je svestan da će ga Đoković prestići po broju Grend Slemova.

"Nekada je to bio Đoković, nekad Federer, a nekad povrede. Rekao bih mu kada bi se žalio 'Rafa, Bog ti je dao mogućnost da udaraš lopticu jako dobro i snažno i dao ti je malo slabije koleno. Život nas je tretirao mnogo bolje nego što smo očekivali i što zaslužujemo. Zašto bismo se onda žalili?", naveo je Toni i nije precizirao na pitanje kada bi Rafa Nadal mogao u penziju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Samo jedan čovek ima veće šanse od Novaka da duže bude broj 1. Doduše, ne u tenisu, već u državi, i ne u svetu, već samo u Srbiji"

Izvor: Blic, 21.Jun.2021

Šta reći za Novaka Đokovića, koji je na putu do druge titule na Rolan Garosu, na kojem je do prošle nedelje samo jednom dizao pehar, a u finalima gubio četiri puta, u dva od poslednja četiri meča zaostatak od 0:2 pretvorio u 3:2? Pre toga dobio je i kralja šljake Rafaela Nadala, najvećeg rivala,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.