Radulović pojačao MZT Skoplje

Izvor: B92, 19.Nov.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović pojačao MZT Skoplje

Srpski košarkaš s pasošem Slovenije Bojan Radulović novi je igrač MZT Skoplje, saopštio je šampion Severne Makedonije.

Kako se navodi, MZT Skoplje će u nastavku sezone imati još jednu opciju u igri pod koševima, nakon što je ozvaničen dogovor sa 27-godišnjim Bojanom Radulovićem, visokim 211 centimetara.

Radulović u skopskom timu treba da popuni prazno mesto na centarskoj poziciji, nakon što je klub pre dvadestak dana napustio Nuni Omot i vratio se u SAD >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog porodičnih problema.

Novi centar MZT ima iskustvo igranja u regionalnoj ABA ligi, u kojoj je prvo nastupao sa Metalcem iz Valjeva, a nakon toga i dve sezone sa Olimpijom, u kojoj je odigrao ukupno 45 utakmica i prošle godine bio šampion Slovenije.

Radulović u Skoplje dolazi iz slovenačkog prvoligaša, ekipe Tajfun iz Šentjura, gde je na sedam utakmica ove sezone imao prosek od 9,4 poena i 6,9 skokova.

Karijeru je počeo u Spartaku u rodnoj Subotici, nakon čega je igrao za Elektra Šoštanj, Olimpiju, Helios, Škofja Loku i Primorsku iz Kopra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.