Raduljica najkorisniji na startu

Izvor: B92, 24.Apr.2010, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica najkorisniji na startu

Srpski reprezentativac Miroslav Raduljica, krilni centar FMP-a iz Železnika, najkorisniji je igrač (MVP) Superlige Srbije posle četiri odigrana kola.

Kako je objavljeno na zvaničnom veb sajtu lige, Raduljica ima indeks od 100 poena, ispred Zvezdinog kapitena Vuka Radivojevića sa 97 i pleja crno-belih Lestera Mekejleba sa 88 poena. U prvih pet trenutno su i Partizanov centar Aleks Marić sa 86 i Zvezdin reprezentativac Nemanja Bjelica sa 82 poena.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istom izvoru, u prvoj petorki Superlige Srbije posle četiri kola su bekovi Radivojević, Bjelica, krilo Radničkog iz Kragujevca Marko Čakarević i reprezentativni centri Milan Mačvan iz vršačkog Hemofarma i Raduljica.

Raduljica vodi i na listi strelaca sa 82 poena, ispred Nemanje Bjelice sa 72, Vladimira Panića iz valjevskog Metalca sa 68, Filipa Vukosavljevića iz čačanskog Borca sa 65 i Bojana Bakića iz Metalca sa 64 poena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.