Raduljica deset dana u Vulvsima

Izvor: B92, 09.Jan.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica deset dana u Vulvsima

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica potpisao je desetodnevni ugovor sa Minesota Timbervulvsima, objavio je klub.

O Raduljičinom povratku u NBA ligu se spekulisalo poslednjih nedelja, otkad je raskinuo ugovor sa kineskim Šandong Lajonsima.

Za njegove usluge su bila zainteresovana još tri kluba, a po dogovoru koji je postignut u četvrtak, Raduljica će imati deset dana da se izbori za ugovor do kraja sezone.

Raduljica je prošle sezone igrao u najjačoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ligi sveta, kada je branio boje Milvoki Baksa, za koje je beležio 3,8 poena, 2,3 skoka za 9,7 minuta na 48 utakmica. Baksi su ga na kraju sezone trejdovali Los Anđeles Klipersima, koji su odlučili da ga se odreknu, pa je srpski košarkaš završio u Kini.

Srpski centar će se u redovima Vulvsa pridružiti bivšem saigraču iz Partizana Nikoli Pekoviću. Njih dvojica su zajedno igrali u crno-belom dresu 2011. godine, kada se crnogorski košarkaš vratio u redove Partizana tokom ’lokauta’ u NBA ligi.

Tokom karijere, Raduljica je igrao i za FMP, Borac, Efes, Albu, Partizan i Azovmaš.

Minesota Timbervulvsi su trenutno među najlošijim timovima u NBA ligi, sa samo pet pobeda i 29 poraza.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Raduljica deset dana u Vulvsima

Izvor: BanjalukaLive.com, 09.Jan.2015

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica potpisao je desetodnevni ugovor sa Minesota Timbervulvsima, objavio je klub. O Raduljičinom povratku u NBA ligu se spekulisalo posljednjih nedjelja, otkad je raskinuo ugovor sa kineskim Šandong Lajonsima. Za njegove usluge su bila zainteresovana još tri kluba,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.