Raduljica: Mislim da smo ih iznervirali

Izvor: MVP.rs, 13.Avg.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica: Mislim da smo ih iznervirali

Nakon sjajne partije, srpski centar je dao zanimljivu izjavu.

O utakmici između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država u četvrtom kolu A grupe Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru se priča i pričaće se još dugo. Orlovi su sa Amerikancima odigrali egal meč na njihov način i na kraju su poraženi rezultatom 94:91.

Jedan od najboljih u srpskom timu je bio Miroslav Raduljica, koji je svojim čuvarima za 14 i po minuta ubacio 18 poena (6/8 za dva, 6/8 za jedan)! >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Međutim, srpski košarkaš je već početkom poslednje četvrtine morao da napusti igru zbog pet ličnih grešaka. To je u velikoj meri uticalo na konačan ishod meča, ali, ponavljamo, Srbija nema za čim da žali. Njeni košarkaši su pružili otpor Drim timu kakav se retko viđa.

"Malo smo se zagrejali posle lošijeg početka meča i pokazali da možemo da igramo sa Amerikancima. Opet nas je jedna lopta koštala poraza", istakao je centar Orlova i potom se dublje upustio u analizu susreta:

"Imamo kvalitet, ne zato što su ovo NBA igrači, nego što mi, kao ekipa, gledamo samo sebe. Mislim da ih je iznerviralo nekoliko naših akcija, a čini mi se i da oni malo potcenjivački ulaze u utakmice sa nama. Ne bih smeo da tvrdim, da ne ispadne da sam rekao nešto loše, ali imam takav utisak i mislim da su se baš zbog toga malo iznervirali".

Uprkos porazu, igra Srbije u duelu sa Amerikancima može da raduje, jer su Orlovi u tom meču pokazali zavidan kvalitet i sigurno je da nikome neće biti drago da se sa njima sastane u četvrtfinalu. Ipak, pre toga je potrebno da savladaju Kinu i obezbede mesto među osam najboljih ekipa na svetu.

"Idemo dalje. Zaboravićemo ovu utakmicu, ali nam ona daje nadu da možemo da igramo protiv svakog protivnika", zaključio je Raduljica.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.