Raduljica: Čudan sistem kvalifikacija, ali biće jako dobro

Izvor: RTS, 17.Feb.2020, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica: Čudan sistem kvalifikacija, ali biće jako dobro

Jedan od najiskusnijih srpskih košarkaških reprezentativaca Miroslav Raduljica izjavio je da će se igrači potruditi da upoznavanje sa novim selektorom Igorom Kokoškovom bude lakše i brže.
"Želim Igoru dobrodošlicu, verujem da se već oseća kao da je tu dugo, a mi igrači ćemo učiniti sve da upoznavanje bude lakše i brže."

„Ponovo igramo kvalifikacije, čudan je sistem, imaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva ili tri treninga do prve utakmice, neće biti lako, ali radili smo to do sada i verujem da će biti jako dobro", rekao je Raduljica na konferenciji za medije u hotelu Kraun Plaza.
Selektor Kokoškov je danas okupio "orlove", a na konferenciji za novinare je istakao da mu je ukazana velika čast da bude na klupi nacionalne selekcije.
Srbija prvo gostuje u Finskoj 20. februara, a tri dana kasnije u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuje Gruziju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.