Izvor: Blic, 21.Maj.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduka i Milanović ne gledaju u Obilić

Raduka i Milanović ne gledaju u Obilić

BEOGRAD - Fudbaleri Čukaričkog i Rada danas će u međusobnom duelu na Banovom brdu tražiti spas u ligi. Ekipe koje se nalaze na prvoj i drugoj poziciji ispod donje crte na tabeli pokušaće da eventualnom pobedom produže nadu u opstanak. Da li će u tome uspeti, mišljenja su izneli treneri Borislav Raduka i Milan Milanović.

- Samo tri boda mogu da nas ostave u igri, mada ni to nije sigurno. Poznato je da imamo dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << boda manje od Rada, a četiri od Radničkog iz Obrenovca. S toga, sa eventualnom današnjom pobedom na svom terenu priželjkivaćemo i kiks Obrenovčana, kojeg bi u tom slučaju teoretski mogli da prestignemo u poslednjem kolu. U slučaju da Radnički uknjiži očekivana tri boda protiv Mogrena, moraćemo da se pomirimo sa činjenicom da ispadamo u Drugu ligu - istakao je Raduka, koji je posle Vukašinovića i Simovića treći trener na klupi Čukaričkog ove sezone.

- Utakmicu na Banovom brdu shvatićemo kao nekakvo finale u kojem moramo da pobedimo ukoliko želimo da ostvarimo cilj. U suprotnom, moraćemo među drugoligaše. Igrači Rada su svesni značaja i odgovornosti, tako da očekujem trijumf i priželjkujem kiks Radničkog. Bilo bi lepo da poslednje kolo dočekamo sa pozicije iznad crte u šta se i nadam - izjavio je Milanović, koji je posle Varge i Đurovskog treći trener Rada ove sezone.

U javnosti se sve češće priča o finansijskoj krizi Obilića, zbog koje bi taj klub mogao da se takmiči u Drugoj ligi od naredne sezone. Postoje kolkulacije da će u tom slučaju prvi klub ispod famozne crte ipak ostati u ligi.

- Činjenica je da ćemo se mi i Rad danas boriti za to šesto mesto otpozadi. Međutim, ne osvrćemo se na priče oko Obilića, jer nije sportski a ni korektno da mi o tome razmišljamo - istog su mišljenja Raduka i Milanović. G. Anđelković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.