Radovan Ćurčić - Poruka lažnim prijateljima!

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2016, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovan Ćurčić - Poruka ''lažnim prijateljima''!

Selektor ''Orlova'' otvorio dušu pred novinarima u Talinu, posle trijumfa našeg nacionalnog tima u duelu sa Estonijom.

Mnogo kritika istrpeo je i on, kao i njegovi izabranici posle poraza od Poljske u prijateljskom meču u Poznanju pre nekoliko dana.

Retki su oni koji su imali razumevanja za ono što Radovan Ćurčić radi na mestu selektora, pa je večerašnja, makar i minimalna pobeda nad Estonijom bila prilika za njega da uputi konkretan odgovor svima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su ga kritikovali i omalovažavali.

''Stručni štab iskreno radi, ja radim koliko znam, a remetili su nas mnogi koji su izgleda osetili trenutak da nas unište do kraja.

Izborili smo se sa svim tim, ne mogu ni kao biljka da slušam i gledam mnoge stvari, mislim da sam maksimalno pošten i iskren, nikoga nisam vređao, ali ono što sam video u poslednjih deset dana to je nešto što sigurno ostavlja trag i na mene i na ekipu.

Radili smo u tim uslovima, a o autoritetima, lažnim autoritetima, prijateljima, lažnim prijateljima, ja bih samo zamolio da ne pljuju u bunar iz kojeg su vodu pili i da ne pljuju u bunar iz kojeg misle da će vodu piti'',
naglasio je Ćurčić.

On je poručio da ovo nije ni njegova, ni repreezentacija Toleta Karadžića, ni Sava Miloševića, ali da svi oni ''daju sve od sebe'', uz greške koje se neminovno dešavaju.

Kako dalje?



''Mnogo je udara sa strane, vi dobro znate odakle sve dolaze, i ja se ne bih bavio sa tim. Videćemo u nekom narednom periodu šta i kako, dani su pred nama, moramo da napravimo dobru analizu i vidimo ambijent u kome funkcionišemo'',
konstatovao je Ćurčić.

On je dalje dodao i da ''mnogo ljudi u Srbiji voli ovu reprezentaciju'', kao i da slika nije onakva kakva se prikazuje ''u nekim komentarima i kafićima''.

''Smeta mi to, treba već sada ali i ubuduće ekipi obezbeditmi jedan mir, jer samo tako možemo doći do rezultata. Ukoliko se nastavi sa ovakvim ambijentom, mislim da će biti dosta teško'', zaključio je Ćurčić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.