Radovan Ćurčić: Marko Dmitrović prelomio meč

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Mar.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovan Ćurčić: Marko Dmitrović prelomio meč

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić sijao je od sreće posle ubedljive pobede protiv Belgije:
- Ni najveći optimisti nisu očekivali da ćemo ovako jaku reprezentaciju Belgije pobediti sa tri gola razlike. Odigrali smo taktički disciplinovano, istrčali na istom nivou kao domaća reprezentacija, što nije bio slučaj jesenas u Gornjem Milanovcu. Igrači su verovali u uspeh, dali su sve od sebe i sve zasluge za tri boda pripadaju njima rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je selektor izveštaču Žurnala.
Prvi stručnjak Orlića smatra da je odbrana Dmitrovića na početku drugog poluvremena, pri rezultatu 0:1, bila možda i ključni detalj meča:
- Naš golman je prelomio utakmicu i ispravio veliku grešku koju smo prethodno napravili. Nismo međutim ni očekivali da Belgijanci neće dolaziti u priliku. Delovali smo kao jak kolektiv. Maksimalno smo iskoristili prodornost naših bočnih igrača jer smo unapred znali da nam to može doneti uspeh.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ćurčić zadovoljan: Svaka čast igračima!

Izvor: Dzungla.org, 06.Mar.2014, 13:08

Sve ono što je zajedno sa svojim stručnim štabom, danima govorio igračima, tražio od njih kroz razgovor i rad na terenu, selektor Radovan Ćurčić je dobio u vidu rezultata i fenomenalne partije protiv Belgije.- Dobiti Belgiju na njenom terenu sa tri gola razlike verovatno da ni najveći...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.