Radov talenat od leta u Granadi

Izvor: B92, 24.Feb.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radov talenat od leta u Granadi

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Radove omladinske škole, Strahinja Karišić napustiće na leto klub i karijeru će nastaviti u Granadi.

Ovaj ofanzivni vezni igrač ima 17 godina i stipendista je Rada. On je bio član svih mlađih selekcija reprezentacije Srbije, a važi i za jednog od najtalentovanijih mladih igrača na svojoj poziciji.

"Žao mi je što napuštam drugare, ali mi godi poziv iz Španije, jer mi je to velika šansa da još više napredujem. Zahvalan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam svim mojim trenerima, direktoru omladinske škole i upravi kluba koji su prvo od mene napravili dobrog čoveka, pa onda fudbalera. Znam, gde god da budem, u srcu ću nositi Rad i moju Banjicu", rekao je Karišić.

Iz Rada nije objavljena vrednost transfera. Karišić će do odlaska u Primeru biti na raspolaganju treneru omladinske selekcije Miliji Žižiću, kao jedan od glavnih aduta u borbi za osvajanje titule prvaka Omladinske lige Srbije.

"Ovo je još jedan pokazatelj odličnog rada u jednoj od najboljih škola u Srbiji i ujedno prilika da mladjani 'gradjevinar' napreduje u španskoj ligi", navodi se u saopštenju Rada.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najtalentovaniji fudbaler Rada ostvario transfer u Španiju!

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2015

Jedan od najboljih fudbalera Radove omladinske škole, Strahinja Karišić napustiće na leto klub i karijeru će nastaviti u Granadi, saopštio je danas klub sa Banjice.

Nastavak na Sportske.net...

Radov biser Karišić od leta u španskoj Granadi

Izvor: RTS, 24.Feb.2015

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Radove omladinske škole, Strahinja Karišić, napustiće na leto klub i karijeru će nastaviti u Granadi, saopštio je klub sa Banjice. . .Ovaj ofanzivni vezni igrač ima 17 godina i stipendista...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.