Radost do plafona: Rišarlison u TV prenosu saznao da ide na Kup Amerike (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2019, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radost do plafona: Rišarlison u TV prenosu saznao da ide na Kup Amerike (VIDEO)

Evertonov napadač u punoj sobi u dedinoj i babinoj kući nepomično ispred televizora čekao da se i njegovo ime čuje među brazilskim reprezentativcima za Prvenstvo Južne Amerike (14. jun - 7. jul).

Mesto u reprezentaciji samo po sebi je najveće priznanje za sportistu, a još ako je to nacionalni tim najfudbalskije zemlje sveta, koja je i domaćin kontinentalnog takmičenja, onda je to krupan razlog da se od sreće skače do neba. Rišarlison (22) skakao je do plafona jer ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je selektor Tite uvrstio na spisak od 19 igrača (plus tri golmana) koji će braniti čast Brazila na 46. Kupu Amerike.

Tu vest je mladi napadač dočekao s mnogobrojnom familijom i komšijama u domu svojih dede i babe. Taj trenutak je izgledao kao kada bi maturant u TV prenosu saznao da je u jakoj konkurenciji položio prijemni za fakultet.

Iza Rišarlisona je sezona iz snova. Prošlog leta je iz Votforda prešao u Everton. S Islanđaninom Sigurdsonom bio je najbolji strelac liverpulskog tima (po 13 golova), ubrzo po dolasku na Gudison park debitovao je u reprezentaciji, a na osam utakmica od tada triput je zatresao mrežu.

U napadačkom redu reprezentacije biće uz Nejmara (Pari Sen Žermen), Firmina (Liverpul), Gabrijela Žezusa (Mančester siti), Evertona (Gremio) i Davida Neresa (Ajaks). Brazil je u grupi s Venecuelom, Peruom i Bolivijom.

The moment richarlison97 found out he’d been selected in CBF_Futebol’s CopaAmerica squad. (gazetaonline)

Good luck, lad. pic.twitter.com/OxzqsR8yXL— Everton (Everton) May 17, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.