Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 12:21

Radonjić uoči plej-ofa: Pritisak je dobra stvar i prija mi

"Najviše bismo voleli da tribine budu krcate u ponedeljak. Nadam se da ćemo da iskoristimo prednost domaćeg terena već u ponedeljak"

Vreme odmora približava se kraju. Odmah posle uskršnjih praznika na red dolazi plej-of Jadranske lige u kojem Crvena zvezda dočekuje Igokeu (ponedeljak, 18.30) uz prednost domaćeg terena.

Zvezda ovaj duel čeka bez Marka Jagodić Kuridže koji izvesno propušta kompletnu polufinalnu seriju zbog povrede mišića, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << predstojeći deo sezone čeka s velikim ambicijama, a to je prvo plasman u finale, a zatim i osvajanje nove šampionske krune.

U najavi susreta Dejan Radonjić ističe da "plej-of uvek donosi specifičnu situaciju i sistem".

"Dajemo veliki respekt ekipi Igokee, imamo apsolutno punu koncentraciju na taj prvi meč. Igokea je pokazala dosta tokom sezone, ima odličnu godinu iza sebe u ABA ligi i Evropi, imali su konstantne periode koji su pokazali njihov kvalitet. Ekipa ima svoj kvalitet, jako dobro, precizno i karakterno igra, a mi moramo da budemo bar jednaki da bismo mogli da računamo na pobedu. U onom meču u Laktašima su pokazali svoj kvalitet, mi smo tada odigrali jako loše. U Beogradu je duel bio nešto drugačiji i pre svega jako interesantan, taj meč je pokazao da moramo da budemo vrlo oprezni i spremni za meč u ponedeljak. Iskreno, u tom meču gde smo ih pobedili tek na kraju, da su oni dobili bilo bi zasluženo. Koristimo vreme da što spremniji uđemo u meč", jasan je Radonjić i dodaje:

"Čestitam Draganu Bajiću trofej za najboljeg trenera ove sezone, apsolutno je zaslužio ovu nagradu".

Nedelja, 18.30: (2,15) Saragosa (14,5) Real Madrid (1,80)

Na pitanje novinara šta je to što u igri Igokee ne odgovara kod Crvene zvezde iskusni stručnjak nije želeo da ulazi u detaljnija objašnjenja.

"Igokea je napravila dobar, kompaktan tim, pokazao je mnogo kvaliteta i imamo timski razvijen duh, igraju dobro u oba smera. Apsolutno smo svesni činjenice da se radi o timu koji je tokom cele sezone pokazivao odlične igre, ima detalja na koje moramo da obratimo pažnju, ali to ne bih ovde, jer su u pitanju interne stvari".

Crvena zvezda je sada viđena kao prvi kandidat za titulu, pa da li to donosi dodatni pritisak?

"Pritisak je nešto sasvim prirodno iz moje perspektive. Naša razmišljanja su usmerena samo ka prvom duelu protiv Igokee. Šta će biti u nastavku, videćemo. Generalno govoreći, ako težimo rezultatima kojima težimo, onda je pritisak dobra stvar i meni prija".

Polufinale će sigurno proći bez publike...

"Svi mi zajedno jedva čekamo da dođe drugačije vreme. Gledao sam utakmicu iz Sankt Peterburga, ambijent koji iz naše perspektive deluje totalno drugačije. Najviše vremena provodimo u ovoj dvorani, sasvim je normalno da se tu najbolje osećamo. Najviše bismo voleli da tribine budu krcate u ponedeljak. Nadam se da ćemo da iskoristimo prednost domaćeg terena već u ponedeljak".

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.