Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021, 22:31

Radonjić strelac posle šest meseci: Lažnjak, pa top iz levice (VIDEO)

Srpski reprezentativac obezbedio pobedu Benfiki protiv Vitorije Gimaraeš u Liga kupu - 3:2

Bori se Nemanja Radonjić za mesto u timu i poverenje Žorža Žesusa, a posle večerašnjeg pogotka Vitoriji Gimaraeš u Liga kupu, mogao bi srpski reprezentativac već u subotu protiv Eštorila u portugalskom prvenstvu, možda i tri dana kasnije protiv Bajerna u Ligi šampiona, da odigra više nego dosadašnjih 20 minuta u Primeiri i 31 u Ligi šampiona.

Sjajno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je reagovao na dodavanje Picija, lažnjakom se oslobodio protivničkog igrača, pa snažno šutirao levicomi već u 28. minutu doneo Benfiki prednost 3:1. Ispostavilo se nedostižnu, pošto je domaćin u drugom delu meča uspeo samo da ublaži poraz.

Bio je ovo tek prvi meč za klub iz Lisabona u grupnoj fazi portugalskog Liga kupa, a uvek je dobro startovati pobedom.

Trebalo bi ovaj pogodak da podigne samopouzdanje nekadašnjem krilu Crvene zvezde. Prekinuo je post koji je trajao skoro šest meseci, pošto je prethodno bio precizan kao igrač Herte, početkom maja protiv Frajburga u bundesligaškoj pobedi 3:0.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.