Radonjić pojačao Novi Pazar

Izvor: B92, 02.Avg.2018, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić pojačao Novi Pazar

Plejmejker Marko Radonjić novi je član Novog Pazara, a debitant u Košarkaškoj ligi Srbije veruju da će im bivši igrač Dinamika pomoći u mečevima elitnog ranga.

"Dovođenjem Radonjića, uz ostanak kapitena Sanela Mukanovića, popunjeni smo na poziciji jedan. Radonjić bi trebao da bude naš veliki adut za Superligu i plej-of", rekao je sportski direktor Novopazaraca Džemil Imamović.

Dvadesetpetogodišnji Radonjić je visok 192 centimetra, a osim Dinamika igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i za slovačku Iskru Svit, čačanski Borac, Vojvodinu, Slogu iz Kraljeva i kruševački Napredak, dok je u mlađim selekcijama nosio dres Crvene zvezde. Pazar je prethodno angažovao dvojicu krilnih centara iz SAD, Dorijana Armstronga i Entoana Lemba.

"Pregovaramo sa još nekoliko igrača. Pre svega, potrebni su nam bek i nisko krilo", rekao je Imamović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.