Radonjić otkrio kakvu obavezu Zvezda ima u derbiju

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2017, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić otkrio kakvu obavezu Zvezda ima u derbiju

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa ima obavezu da pruži maksimum protiv Partizana, bez obzira u kom sastavu će nastupiti zbog povreda igrača.

Košarkaši Zvezde igraju sutra od 18 časova kao gosti protiv Partizana, utakmicu 21. kola Jadranske lige. Crveno-beli su jedina neporažena ekipa u ligi, a crno-beli su drugi na tabeli sa 15 pobeda i pet poraza. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Derbi je uvek specifična utakmica, ovaj meč igramo samo četrdesetak sati posle utakmice sa Efesom.

Zaokupljeni problematikom koja je prisutna, ali svesni važnosti meča, imamo obavezu da pružimo maksimum i to bez obzira u kom sastavu ćemo nastupiti i ko će koliko moći u ovom trenutku da pruži"
, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Utakmicu će propustiti Nemanja Dangubić, a nekolicina prvotimaca oseća posledice povreda i o njihovom nastupu Radonjić će odlučiti na dan utakmice.

Zvezda je sinoć izgubila od Efesa u Evroligi sa 72:86 i prekinula niz od sedam pobeda u tom takmičenju.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borske košarkašice u nedelju dočekuju Student 2

Izvor: Bor030.net, 04.Feb.2017

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba “Bor” u nedelju u Sportskom centru igraju utakmicu 12. kola Druge ženske lige “Jug” protiv ekipe “Student 2” iz Niša. Utakmica počinje u 16 časova, a ulaz je slobodan...Borske košarkašice se nalaze na prvom mestu na tabeli, bez poraza sa dva...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.