Radonjić odabrao PRVO pojačanje Bajerna: Stiže šuter...

Izvor: Mondo, 11.Jul.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić odabrao PRVO pojačanje Bajerna: Stiže šuter...

Šampion Nemačke potpisao je ugovor sa jednim od najboljih strelaca Bundesa.

Foto: MN Press

Posle odbrane nemačke titule, Bajern iz Minhena počeo je da sklapa tim za nastup u Evroligi u sezoni 2019/20.

Nakon produžetka saradnje sa vicekapitenom Vladimirom Lučićem (30) i veteranom Aleksom Kingom (34), bavarski klub rastao se sa Brejdonom Hobsom, američkim plejmejkerom koji je posle dve godine u klubu otišao u Oldenburg.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tih potpisa, Bajern je ozvaničio dolazak prvog pojačanja, Ti-Džej Braja (27 godina), koji je prošle godine igrao za bundesligaša Fehtu.

On je prošle godine prosečno postizao po 14,8 poena, uz 7,9 skokova, a u plej-ofu je bio još zapaženiji, sa 19,7 poena po meču.

Sledeće sezone, on će debitovati na najvišem evropskom nivou, za sada samo uz Lučića od srpskih košarkaša, jer su istekli ugovori Stefanu Joviću, Nemanji Dangubiću i Milanu Mačvanu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.