Radonjić o isterivanju Jovića: Tako je bilo najbolje, platili smo školu i dobili dobre đake

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić o isterivanju Jovića: Tako je bilo najbolje, platili smo školu i dobili dobre đake

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je dobro raspoložen posle pobede nad Realom sa 94:88 u 7. kolu Evrolige, pa osmeh sa lica nije moglo da mu skine ni ponašanje Stefana Jovića, kog je zbog neprimerenog ponašanja sredinom treće četvrtine oterao u svlačionicu.

"Kakav incident? Smatrao da tako treba, da je to najbolje za klub, tako se i pokazalo. To su interne stvari, nije prvi put da se tako nešto dešava. Bio je težak meč, veliki meč", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Radonjić, koji je pohvalio igrače.

"Čestitam igračima na svemu što su pokazali, na pobedi, hvala i navijačima na fenomenalnom ambijentu. Pokazali su šta možemo, uz njih smo napravili najlepšu sliku spektakla koji se dogodio. Znali smo da je Real došao u lošem trenutku za nas i za njih. Zabeležili su nekoliko poraza, a morali smo da igramo protiv prvaka Evrope koji ima maksimalan imperativ pobede. Verovao sam, nadu niko ne može da nam uzme, uz sjajnu podršku odigrali smo odlično i slavili. Početak je dobar bio napadački, u odbrani smo bili korektni, u nekim trenucima smo zbog koncentracije primili više poena. Očekivao sam bolji Real u nastavku, tako je i bilo, ali smo pokazali i snagu koju očekujem da u nastavku svih takmičenja u kontinuitetu pokazujemo, i na taj način dolazimo do onog što nam je potrebno. Sezona je od starta neverovatno teška. Bili smo nekompletni, ima igrača koji su planirani da budu glavni, neki nisu bili spremni. Na kraju smo prekinuli seriju Reala. Platili smo školu i dobili dobre đake", poručio je Radonjić.

Zvezda je oscilirala kroz sezonu, bilo je neočekivanih poraza i debakla, pa su zabeležene pobede nad Bajernom i Realom.

"Sadam nam je Cibona samo u glavi, super je pobeda, ali još ništa nismo uradili što se tiče plasmana. Sad ne smemo da izgubimo od Cibone. Znamo šta znači ABA liga, možda neće značiti kako se stvari razvijaju, ali za sada znači", dodao je Radonjić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) RADONJIĆ O TRIJUMFU ZVEZDE: Izgubili smo u Strazburu, da bismo dobili Real

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je svojim košarkašima na večerašnjoj pobedi nad Real Madridom i rekao da su oni "platili školu" u porazu od Strazbura u prošlom kolu Evrolige..."Savladali smo prvaka Evrope iako smo bili nekompletni. Izdržali smo dobru seriju Reala, vratili se i odigrali...

Nastavak na Kurir...

RADONJIĆ O ISTERIVANJU JOVIĆA: Već smo jednom platili tu školu!

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015, 00:01

Dejan Radonjić je blistao od zadovoljstva posle veličanstvene pobede Crvene zvezde nad Realom iz Madrida.. . Ipak, strateg crveno-belih se prvo osvrnuo na situaciju kada je Stefan Jović dobio tehničku grešku i kada ga je poslao na rano tuširanje.. – Kakav incident? Smatrao da tako treba, da je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.