Radonjić: Zbog Bajerna dobra atmosfera

Izvor: B92, 14.Nov.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Zbog Bajerna dobra atmosfera

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je dobru atmosferu u timu pred meč sa Igokeom, uprkos zabrinutošću zbog povreda. "Zbog igre i rezultata protiv Bajerna, meč sa Igokeom dočekujemo u dobroj atmosferi. Ipak, postoji doza zabrinutosti zbog novih povreda, ali bez obzira na sve, protiv Igokee idemo na pobedu koncentrisanom i odgovornom igrom", rekao je Radonjić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dobra atmosfera, ali povrede nas muče

Izvor: Beta, 14.Nov.2015

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da predstojeću utakmicu protiv Igokee u Jadranskoj ligi ekipa dočekuje u dobroj atmosferi, ali da je prisutna i zabrinutost zbog povreda."Posle dobre utakmice, zbog igre i rezultata protiv Bajerna, meč sa Igokeom dočekujemo u dobroj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.