Radonjić: Za kratko vreme nije moglo nešto posebno da se uradi

Izvor: Blic, 17.Apr.2013, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Za kratko vreme nije moglo nešto posebno da se uradi

Novi trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je Metalac zasluženo pobedio njegov tim u šestom kolu košarkaške Superlige (82:77), i da ekipi sada ostaje da radi.

"Metalac je zasluženo pobedio. Za ovo kratko vreme nije moglo Bog zna šta da se uradi, sad nam ostaje samo rad, rad i rad", rekao je Radonjić u Valjevu, dan nakon što je došao na klupu crveno-belih.

Metalac je pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zvezdu sa 82:77 i tako zabeležio prvi trijumf u Superligi tek u šestom meču, ali je i gostima naneo treći poraz.

Treneru Metalca Vladimiru Miškoviću ovo je bila prva pobeda u karijeri, pošto je ekipu preuzeo nakon što je pre desetak dana otišao Milovan Stepandić.

"Ova pobeda je velika satisfakcija za Metalac. Naravno da sam presrećan, jer mi je ovo prva trenerska pobeda. Dugo smo se mučili dok nije proradio šut, a onda smo uspeli da privedemo meč kraju, za razliku od nekih drugih susreta", rekao je Mišković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Predstoji nam rad, rad i rad

Izvor: Sportal.rs, 17.Apr.2013

Novi trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da je Metalac zasluženo pobedio njegov tim u šestom kolu košarkaške Superlige i da ekipi sada ostaje da radi.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.