Izvor: RTS, 17.Jan.2021, 20:06

Radonjić: Trudićemo se da mnogo bolje odigramo protiv Reala

Crvena zvezda u ponedeljak igra protiv Reala u Madridu odložen meč 19. kola Evrolige. Susret počinje u 18.00. Trener crveno-belih Dejan Radonić istako je da će se njegovi izabranici potruditi da mnogo bolje uđu u ovaj duel.
Trudićemo se da neke stvari u meču s Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili u meču >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << s Valensijom, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Nakon odigranog meča s Valensijom, košarkaši Zvezde ostali su u Španiji, a nakon jutrašnjeg treninga u Valensiji, krenuli su autobusom ka Madridu.
"Prethodna dva dana iskoristili smo za analizu utakmice sa Valensijom, trening i pripremu za meč sa Realom. Vrlo iskusan tim koji je doživeo minimalne promene između dve sezone, koji ima kontinuitet, izvanredan napadački kvalitet. Ove godine svojim igrama pokazuje da može da ostvari svoje ambicije", rekao je Radonjić za klupski sajt.
Crveno-beli za ovaj meč neće moći da računaju na Lojda, Noka, Simonovića i Simanića koji treniraju u Beogradu.
"Mi, s druge strane, želimo i trudićemo se da neke stvari u meču s Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili u meču s Valensijom. Tu mislim na ''mekani ulaz'' u tu utakmicu, ali i želimo da produžimo taj dobar interval koji smo imali krajem druge i početkom treće deonice", zaključio je Radonjić.
U dosadašnjem delu Evrolige Real ima skor 13-6, dok Crvena zvezda ima učinak 6-13.
Crveno-beli u ponedeljak od 18 sati u Madridu igraju odloženi meč 19. kola Evrolige protiv "kraljevskog kluba".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda srušila "kralja" usred Madrida!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2021, 08:02

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Real Madrid u odloženom meču 19. kola Evrolige – 79:77...Ovo je sedma pobeda Zvezde u Evroligi. Real je doživeo sedmi poraz...Zvezda je dobro otvorila meč. Posebno je dobar bio Ognjen Kuzmić na startu, imajući u vidu da igra protiv najboljeg defanzivca u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Oslabljeni Šveđani testiraju silne Faraone, Makedoncima biti ili ne biti

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021

Danas na Svetskom prvenstvu u Egiptu poslednji mečevi prve faze takmičenja u Grupama E, F, G i H..Zahuktava se borba na Svetskom prvenstvu za rukometaše u Egiptu. Danas i sutra se igraju poslednja kola u prvoj fazi takmičenja, ali nas prava uzbuđenja i “čistilište” pred četvrtinale očekuje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.