Radonjić: Odbrana je odlučila; Vujošević: Zvezda bila tvrđa

Izvor: Press, 23.Feb.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Odbrana je odlučila; Vujošević: Zvezda bila tvrđa

Radonjić je istakao da je njegov tim imao oscilacije, ali da je to zbog snage protivnika.
Čestitke igračima, hvala navijačima na podršci 40 minuta i što smo zajednički došli do pobede i osvojili dva bitna boda. Dobra odbrana sa naše, ali i njihove strane. Imali smo u pojedinim trenucima i padove, posebno u fazi napada, sa lošom koncentracijom, na kraju oba poluvremena, posebno u završnici, kada smo specifičnim greškama ušli u nervozu, a imali smo kontrolu nad utakmice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ali, odigrali smo tokom cele utakmice kako je potrebno da bi se pobedio Partizan. Još pet kola, tri teška gostovanja, moraćemo da budemo na visini zadatka, ovo je bilo značajno za nas. Potrebno posle žestokog ritma, velike potrošnje i da se ekipa regeneriše, jako dobro je što imamo jednu nedelju do duela sa Megom, to ćemo da iskoristimo da stanje Radenovića dovedemo u nešto što bi bilo korisno za tim. Za razliku od prošlog meča, koji smo igrali bez njega, sa jednim datim košem je bio jako značajan igrač za nas. On će imati dužu pauzu, ne toliko dugu da ne igra na sledećem meču. Igrao je pod opterećenjem, čestitam mu na riziku, hvala mu što je bio sa nama. Ekipa je pokazala jak karakter i to nam se na najbolji mogući način i vratilo“, rekao je Radonjić. 
Trener Partizana Vujošević je dodao da se osetila pauza Tarensa Kinzija i neuklopljenost Aleksandra Pavlovića, ali je istakao da je pobeda crveno-belih zaslužena.
„Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Zaslužena je jer su uspeli da proizvedu zajednički napad jači od naše odbrane. Igrali su tvrdo i to je odlučilo utakmice. Osetilo se da je Kinzi imao jedan pravi trening pred ovaj meč posle duže pauze i Pavlović je igrač kojem treba vremena da uđe u ritam, duže vremena je bio van ovakvih utakmica, to se videlo. To su neki osnovni problemi, bilo je perioda i dobre igre, ali to nije 40 minuta. Još jednom kažem, Zvezda je zasluženo dobila utakmicu", rekao je Vujošević. 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Press...






Povezane vesti

RADONJIĆ: Najvažnije je da smo osvojili bodove!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Feb.2014, 00:36

Crnogorski stručnjak na klupi crveno-belih zadovoljan je zbog pobede i nova dva boda, ali naglasio je da ekipa ne može da igra dobro tokom svih 40 minuta, naročito kada je protivnik Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.