Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2021, 21:47

Radonjić: Očekujem da budemo bolji od Igokee

Očekivanja na mestu, ali uz igru kao u Laktašima...

Crvena zvezda nije iskoristila prvu meč loptu i mogućnost da se plasira u finale već posle dva susreta, rešavaće se sve u utorak kada će crveno-beli ponovo biti domaćini Igokei koja, kako je izjavio Dragan Bajić, stiže prepuna samopouzdanja.

03.00: (1,60) Juta (13,0) Denver (2,60)

Dok Bajić sprema ekipu da napadne pobedu u Beogradu, njegov kolega Dejan Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << očekuje da će igrači pokazati reakciju i proći dalje...

"Imali su prednost, dobili samopouzdanje i nastavili da šutiraju dobro i nakon toga, za razliku od nas. Prednost je bila velika i rasla. Uspeli smo dobrom energijom da se vratimo u meč, ali na kraju nismo bili dovoljno dobri da bismo ušli u neizvesnu završnicu. Naravno da je sada 1:1 i čeka nas meč u Beogradu. Pripremićemo se da odigramo najbolje što možemo i očekujem da budemo bolji od Igokee", rekao je Radonjić.

Saglasio se crnogorski stručnjak da Zvezdini procenti nisu bili dobri, ali kaže da će biti vremena za analizu i korekciju svih greški.

"Ima dosta elemenata na kojima mora da se priča već koliko u subotu i da se dobrom analizom dođe do ispravki. Samo tako možemo bolje da odigramo u sledećem meču, moramo da damo sve od sebe i uđemo u finale".

Crvena zvezda je u dva okršaja ove sezone na parketu dvorane Aleksandar Nikolić dobila Igokeu, oba puta posle rezultatskog preokreta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.