Radonjić: Očekuje nas težak meč

Izvor: MVP.rs, 08.Nov.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Očekuje nas težak meč

Klub sa Malog Kalemegdana već je krenuo put Mađarske.

Nema odmora za Crvenu zvezdu Telekom. U roku od samo dva dana crveno-beli će odigrati isto toliko mečeva, a nimalo joj ne ide na ruku to što će duel sa Solnoki Olajom u sklopu sedmog kola ABA lige odigrati u popodnevnim časovima, pa vremena za pauzu maltene i nema.

Put Mađarske ekspedicija crveno-belih krenula je u subotu u 10 časova, a u 14 sati još nije uspela da pređe granicu:

"Zadesio nas >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je popriličan peh jer je na putu ogromna gužva. S obzirom da su prognoze bile da ćemo na granici čekati nekoliko sati odlučili smo se da odemo na drugi granični prelaz. To će nam dodatno produžiti putovnje koje je inače trebalo da traje pet sati", počinje priču trener Dejan Radonjić.

S obzirom na sve ove činjenice priprema utakmice sa Solnokom dodatno je zakomplikovana:

"Očekuje nas veoma težak meč. Za manje od 48 sati od iscrpljujućeg duela sa Olimpijakosom predstoji nam gostovanje u Mađarskoj. Imamo jako malo vremena za oporavak od ogromne potrošnje koju smo imali u duelu sa slavnim timom iz Pireja", nastavlja priču Radonjić i dodaje:

"Solnok je poslednji meč odigrao u Evrokupu protiv Himkija i imali su dosta vremena za pripremu ove utakmice i sigurno će učiniti sve da iskoriste naš umor. Dobro je poznato da je Solnok ekipa koja igra mnogo bolje kod kuće i da imaju jako dobar domaći teren. Pred našu utakmicu angažovali su i jednog novog igrača. Reč je o Amerikancu Petiju koji igra na poziciji plejmejkera i to dovoljno govori o njihovim ambicijama. Na nama je da sada pokažemo svu čvrstinu i karakter. Nadam se da  će posle ovako velikih napora svi igrači biti spremni jer će biti jako važno da se Solnoku suprotstavimo u najjačem sastavu", zaključio je Radonjić.

Duel između Solnoki Olaja i Crvene zvezde Telekom je zakazan za nedelju, sa početkom u 16 časova.

(foto: KK Crvena zvezda Telekom)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.