Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2021, 21:43

Radonjić: O'Brajant nije bio sa ekipom od završnice kupa, to su interne stvari

Zvezdin strateg o statusu američkog krilnog centra

Uspela je Crvena zvezda i bez Džonija O'Brajanta da opravda ulogu favorita protiv Borca u ABA ligi ali i dalje nije zvanično razjasnila situaciju sa američkim krilnim centrom.

O'Brajant je jedno vreme bio udaljen ekipe od strane trenera zbog kršenja discipline, potom je vraćen u timu za Kup Koraća da bi posle njega odlučio da zatraži raskid ugovora. Priznao je i trener Dejan Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle večerašnjeg meča protiv Borca da je O'Brajantov status na ledu.

„Od kupa nije bio s nama, to su interne stvari koje treba da se rešavaju. On je dao značajan doprinos osvajanju kupa, sada su okolnosti kakve jesu i to je to. Imamo igrače s koronom, oni se osećaju bolje, ali je jako teško kada će oni da se priključe ekipi. Pogotovo jer izlaze iz testova koji su negativni. Već u petak nas čeka Evroliga sa Zenitom, zato se nadam da na taj meč nećemo izaći sa još kraćom rotacijom, odnosno da ovaj meč večeras neće ostaviti posledice. Uvek je teško igrati Evroligu, a još teže u ovako kratkoj rotaciji”.

O pobedi nad Borcem, Radonjić je rekao:

“Posle odrađenog kupa bilo je važno da uđemo što bolje u meč. Pogotovo jer smo imali još kraću rotaciju. Uspeli smo u drugom deli utakmice da podignemo nivo i napravimo razliku da bismo došli do jako važne pobede”, istakao je crnogorski stručnjak.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Radonjić: O'Brajant nije bio sa ekipom od završetka kupa, to su interne stvari

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2021

Zvezdin strateg o statusu američkog krilnog centra..Uspela je Crvena zvezda i bez Džonija O'Brajanta da opravda ulogu favorita protiv Borca u ABA ligi ali i dalje nije zvanično razjasnila situaciju sa američkim krilnim centrom...O'Brajant je jedno vreme bio udaljen iz ekipe od strane trenera zbog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.