Radonjić: Mekel nije spreman za Igokeu, Lazića očekujem u utorak na treningu! Vilijams doneo nove stvari...

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Mekel nije spreman za Igokeu, Lazića očekujem u utorak na treningu! Vilijams doneo nove stvari...

"Pozivam navijače da nam pomognu, da budu uz nas, bilo nam je fantastično igrati u Minhenu, imali smo sjajnu podršku“, kaže strateg crveno-belih

Košarkaši Crvene zvezde nakon važne pobede u Evroligi nad Bajernom, u 10. kolu ABA lige, u nedelju 15. novembra s početkom u 17 časova dočekuju u dvorani Pionir ekipu Igokee. Crveno – beli i ekipa iz Aleksandrovca do sada su se u regionalnom takmičenju sastajali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << osam puta, obe ekipe imaju po četiri pobede, a zanimljivo je da je prva četiri međusobna duela dobila Igokea, dok je naredna četiri meča Crvena zvezda rešila u svoju korist.

Ekipa iz Aleksandrovca dolazi u Beograd u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu, a publika u Pioniru imaće priliku da pozdravi nekadašnjeg kapitena crveno – belih Vuka Radivojevića, kao i još jednog bivšeg prvotimca Zvezde, Ivana Radenovića.

Dan pred utakmicu na konferenciji za medije prisutnima sе obratio trener Dejan Radonjić.

 ''Posle ovog duela u Minhenu, svakako u dobroj atmosferi pre svega zbog igre i naravno rezultata, dočekujemo Igokeu s jedne strane, s druge zbog novih izostanaka određena zabrinutost, ali svesni smo apsolutno činjenice da, bez obzira na sve protiv ekipe Igokee moramo biti koncentrisani, jako odgovorni, da odigramo meč iz koga ćemo izaći sa nova dva boda. U ovom trenutku taj prioritet postaje još konkretniji, potrebno je da bude prisutna maksimalna ozbiljnost, naravno u svim mečevima ABA lige do kraja takmičenja. Ekipa Igokee je sa dosta iskusnih igrača, sa nekoliko mladih igrača, sa igračima koji su već igrali ovakve mečeve, koji su igrali u Crvenoj zvezdi sa puno teških mečeva u nogama, i sigurno sa željom da dođu da nas iznenade".

Radonjić podseća, da i u ovom meču crveno-beli neće biti kompletni.

"Mi smo u tom duelu bez Lazića, koji je posle pregleda dobio nekoliko dana poštede, na sreću povreda nije ozbiljnije prirode. Očekujem ga u utorak na treningu. Mekel nije sposoban za ovaj meč da bude u timu i pitanje je kada će moći da počne sa treningom, tako da smo još dodatno oslabljeni, ali bez obzira na to, jasne su nam ambicije".

Podrška navijača u Minhenu bila je vetar u leđa crveno-belima, a prvi trener Zvezde očekuje dobro popunjene tribine i u nedelju.

"Pozivam navijače da nam pomognu, da budu uz nas, bilo nam je fantastično igrati u Minhenu, imali smo sjajnu podršku i to se osetilo još na zagrevanju, tako da se  prenelo se i na svih četrdeset minuta igre, i eto na kraju zajedničkog slavlja u Nemačkoj. Naravno da raduje činjenica da nam je ovo najbolja partija ove sezone koju smo odigrali u Minhenu, uspeli smo dve nedelje da uhvatimo trenažnog procesa, naravno ovo nas je sad malo poremetilo, ovi izostanci igrača. Sa nama je sada na treningu i Markus, tako da opet su prisutne neke nove stvari, nove okolnosti, puno smo pričali o tome. Pokazali smo da idemo napred, i već u tom duelu protiv MZT – a, a evo sad protiv Bajerna da se ekipa diže i šteta što su se desile ove stvari koje su opterećenje za nas, ali idemo dalje, pravac se zna, želimo da igramo dalje dobro, da se još dižemo, treniraćemo još više, bolje i jače, naravno nadam se u kompletnijem sastavu, nego recimo sinoć na treningu", rekao je Radonjić..

Cene ulaznica za meč Crvena zvezda Telekom – Igokea, ostaju nepromenjene: Tribine – 400 din, Parter – 600, Plava loža – 800, Bela loža – 800, Loža – 1000, sedišta pored terena – 5000 dinara.

MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJAVA: Vraća li se rukometna Super liga u Timočku Krajinu?

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Nov.2015

Nakon osam kola Super B rukometne lige za žene na čelu tabele su se, sa po sedam pobeda i po jednim porazom izdvojile dve ekipe RK “Junior” iz Beograda (trenutno najuspešniji beogradski ženski rukometni klub) i ŽRJK “Bor-RTB” iz Bora.. Upravo ove ekipe odrediće u međusobnom okršaju, koji...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.