Radonjić: Kakav Sloter, nemamo mi mogućnost da razmišljamo o dovođenju takvog igrača

Izvor: Sportal.rs, 14.Dec.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Kakav Sloter, nemamo mi mogućnost da razmišljamo o dovođenju takvog igrača

Prethodnih dana se član madridskog Reala, Markus Sloter često dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom Telekom. Pred duel sa Igokeom u 12. kolu ABA lige trener Dejan Radonjić demantovao je da je bilo kada postojala mogućnost angažmana američkog internacionalca:

- Nismo razmišljali o njemu, niti smo pravili njegov skauting. Mi nemamo ni mogućnost da razmišljamo o dovođenju takvog igrača, a i uopšte u ovom trenutku ne razmišljamo o pojačanju na poziciji četiri - rekao je Radonjić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << a potom deodao:

-  Naravno da to ne znači da nećemo razmišljati o tome za oko deset dana, posle duela protiv Laborala na osnovu kog ćemo doneti odluku da li nam je potreban još jedan krilni centar. Trenutno, mislim da sa našom mladošću treba da nastavimo i u Evroligi. Pokazali smo da možemo da se se nosimo sa najjačim ekipama i kao domaćini i kao gosti, tako da ćete tu informaciju dobiti tek po završetku prvog kruga takmičenja – istakao je Radonjić.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.