Radonjić: Brine me ritam koji sledi...

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Brine me ritam koji sledi...

"Morali smo da budemo mnogo bolji u napadu da bi savladali Budućnost u Podgorici", ističe trener crveno-belih

Posle velike pobede nad Bajernom i mnogo potrošene energije kao i emocija Crvena zvezda je delovala prilično anemično u duelu protiv Budućnosti u Podgorici i glatko je poražena sa 68:54. Trener poraženog tima Dejan Radonjić ističe da je njegov tim odigrao pre svega loše u napadu.

"Čestitke Budućnosti na zasluženoj pobedi. Posle Bajerna >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i svih dešavanja koje smo imali i izlaska iz svega nakon što smo uspeli da se plasiramo u Top 16 u Evroligi, bili smo već na startu meča bez energije, sa dosta slabosti u napadu. Morali smo da budemo mnogo bolji u napadu da bi savladali Budućnost u Podgorici. Mene sad opet brine ritam koji sledi sa mnogo dana puta i sa samo dva dana između utakmica. Ima još dosta da se igra u ABA ligi. Morali smo na kraju da vodimo računa i o razlici koju smo ostvarili u pobedi na svom terenu”, rekao je posle meča Radonjić.

Marko Gudurić je bio najefikasniji u gostujućem timu sa 20 poena za 23 minuta.

"Došli smo u Podgoricu posle izuzetno teške utakmice u Evroligi ali to ne može da bude opravdanje za lošu prvu četvrtinu. Uspeli smo da se vratimo, ali ne i da prelomimo. Budućnost je zasluženo pobedila i čestitamo joj na tome. Mi se okrećemo narednom treningu i utakmicama koje slede”, zaključio je najbolji pojedinac crveno-belih na ovom duelu.

Košarkaše Crvene zvezde već u četvrtak od 15 sati očekuje duel protiv Zadra u Pioniru.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.