Radonjić: Bolji nego prošle godine

Izvor: RTS, 23.Avg.2013, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Bolji nego prošle godine

Dejan Radonjić očekuje da Crvena zvezda bude jača nego prethodne sezone. Trener crveno-belih zadovoljan pojačanjima, još uvek nije poznato ko će naslediti kapitensku traku posle odlaska Igora Rakočevića.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je taj klub pokušao da napravi bolji tim u odnosu na prošlu sezonu, s obzirom da će ove godine biti mnogo konkurentnije takmičenje u Evroligi.

"Pokušali smo da napravimo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bolji tim u odnosu na prošlu sezonu. Pre svega jer nas očekuje mnogo konkurentnije takmičenje - Evroliga. Uz to je evidentno i da je Jadranska liga mnogo kvalitetnija, tako da nas očekuje znatno napornija sezona nego prethodna", rekao je Radonjić, a preneo zvanični sajt kluba.

Zvezdu su u letnjem prelaznom roku napustili Igor Rakočević i Bojan Subotić, ranije su stigli Boban Marjanović i Jaka Blažič, a nedavno i Amerikanci Blejk Šilb i Čarls Dženkins.

"Neophodno je nekoliko dana da se adaptiraju zbog vremenske razlike i da krenu da rade još jače nego što su do sada. Dobro je što nas sada ima mnogo više na treningu, što je bio problem u prethodnom periodu. Njihov dolazak je u skladu sa našim planom da u novoj sezoni imamo bolji tim", rekao je Radonjić.

Radonjić nije želeo da otkrije ko će posle odlaska Igora Rakočevića biti novi kapiten Zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.