Radno u Železniku: FMP osvežen počeo novu sezonu

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno u Železniku: FMP "osvežen" počeo novu sezonu

Trener Vladimir Jovanović okupio je igrače na startu priprema za takmičarsku 2019/20. Trojica novih-starih "pantera" u njegovom timu.

Foto: MN Press Opet u Železniku: Đoković i Radanov

Posle nekoliko promena u sastavu i dolaska četvorice igrača, FMP je ovog ponedeljka počeo pripreme za narednu takmičarsku godinu.

Mladi trener Vladimir Jovanović (35) započeo je svoju treću sezonu na mestu šefa stručnog štaba FMP-a tako što je "prozvao" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrače uoči lekarskih pregleda.

Na prvo okupljanje stigli su svi članovi tima, uključujući i pojačanja.

Podsetimo, FMP je ovog leta vratio trojicu svojih bivših igrača, plejmejkera Iliju Đokovića (23) iz Borca, Aleksu Radanova (21) iz Zvezde i Marka Tejića (24), koji je poslednje dve sezone igrao u Grčkoj i Poljskoj.

Foto: MN Press

Takođe, FMP je doveo i mladog igrača iz Turske, Okbena Ulubaja (23), koji može da igra na pozicijama beka i niskog krila, a prošle sezone igrao je za Darušafaku.

Uoči početka nove ABA sezone, Jovanovićev tim će učestvovati na ABA Superkupu u Zagrebu, gde će u četvrtfinalu igrati protiv Cedevite.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.