Radnik u Surdulici pobedio Zvezdu

Izvor: Beta, 27.Okt.2021, 19:29

Radnik u Surdulici pobedio Zvezdu

Fudbaleri Radnika pobedili su večeras u Surdulici Crvenu zvezdu sa 2:1, u zaostaloj utakmici petog kola Super lige Srbije i naneli joj prvi poraz u šampionatu.Radnik je poveo u 13. minutu golom Miloša Spasića, a prednost je udvostručio Viktor Lukić u 53. minutu.Jedini gol za Zvezdu postigao je El Fardu Ben u 57. minutu.Zvezda je posle toga napadala, pokušavali su Mirko Ivanić i Rišario Živković, koji je pogodio i prečku u 85. minutu, ali nisu uspeli da savladaju dobrog golmana domaćih Stefana Randjelovića.Zvezda je pretrpela prvi poraz u ligi i na drugom mestu na tabeli ima 32 boda, pet više od vodećeg Partizana. Crno-beli su jedina neporažena ekipa u Super ligi ove sezone.Radnik je prekinuo niz od tri poraza i posle treće pobede u prvenstvu zauzima 13. mesto na tabeli sa 13 bodova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bruka Barselone protiv Valjekana, kiks i Reala

Izvor: RTS, 27.Okt.2021

Fudbaleri Raja Valjekana upisali su pobedu protiv Barselone, savladavši je sa 1:0 u meču 11. kola La Lige. Real Madrid odigrao je nerešeno bez golova protiv Osasune. . Samo tri dana nakon poraza od Reala u "El Klasiku", ekipa Ronalda Kumana poražena je od Raja Valjekana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.