Radnik se privremeno seli iz Surdulice – ne sme da igra na svom stadionu

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 17:05

Radnik se privremeno seli iz Surdulice – ne sme da igra na svom stadionu

Zbog vrlo lošeg stanja terena na stadionu u Surdulici ekipa Radnika će do daljeg igrati mečeve Superlige van svog grada.

Fudbaleri surduličkog Radnika trenutno nemaju uslove da na svom terenu dočekuju rivale u elitnom rangu srpskog fudbala i dok ne dovedu podlogu u "igrivo" stanje - dočekivaće protivnike na drugom mestu.

Kako saznajemo, to bi trebalo da bude stadion Čair u Nišu.

Trava na terenu u Surdulici je, očito zbog minulih vrućina na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velikom broju mesta požutela, gotovo je spržena, što je i utvrđeno na licu mesta od strane inspekcije Fudbalskog saveza Srbije.

Doneta je otud odluka da se utakmice u Sudrulici ne irgaju do daljeg.

Radnik je u prvom kolu Superlige gostovao u Lučanima (0:0), a u drugom je trebalo da ugosti Spartak red svojim navijačima. Međutim, surdulička publiak će sada, zbog nemara kluba, morati da sačeka na premijerni meč ekipe u novoj sezoni na svom stadionu.

Radnik je, podsetimo, izborio opstanak u Superligi tek nakon što je u baražu za popunu iste savladao Grafičar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.