Radnik sa krova gleda ka opstanku

Izvor: Mondo, 19.Jul.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik "sa krova" gleda ka opstanku

Surduličani u subotu protiv Voždovca započinju sezonu. Cilj - opstanak u superligaškom društvu.

Foto: MN Press

Pred Radnikom iz Surdulice je treća sezona u najjačem rangu srpskog fudbala. U nove izazove, Surduličani ulaze utakmicom protiv Voždovca u Beogradu, na krovu tržnog centra (subota, 20.00).

Osnovni cilj biće opstanak u Superligi, a golman Ognjen Čančarević nada se da će dobri rezultati krenuti već od prvog kola.

"Idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se nadigravamo sa neugodnim domaćinom, a o pobedniku će odlučiti taktičke nijanse. Pritisak postoji, s obzirom na to da igramo prvu utakmicu u novoj sezoni, ali neće nas sputati da da se kući vratimo neporaženi. Pozitivan rezultat bi nam itekako mnogo značio, jer bismo dobili samopouzdanje za nastavak trke", poručio je čuvar mreže.

Trener Simo Krunić je zadovoljan radom u pripremnom periodu.

"Imali smo odlične uslove za održavanje priprema. Pohvalno je reći da su nam u Pazovi bili dostupni svi tereni i sve što pruža taj sportski centar. Program aktivnosti priprema odrađen je maksimalno. Broj igrača koji nam je otišao zamenjujemo dolascima kvalitetnijih igrača u odnosu na njih, ne potcenjujući kvalitet igrača koji su sa nama iz prošle sezone. Krećemo u novu sezonu i oni će se sami izboriti za poziciju u prvih jedanaest već u subotu kada izlazimo pred ekipu Voždovca", izjavio je Krunić.

O planovina do kraja prelaznog roka govorio je sportski direktor Darko Gašić.

"Mogu reći da sam zadovoljan odrađenim pripremama. Taj period smo iskoristili i za odigravanje kontolnih utakmica, koje su najpre počele lošijim rezultatom, no kasnije, kako je vreme odmicalo podizali smo nivo igre i beležili dobre konačne ishode. Ono što je najbitnije je to da smo očuvali kostur tima i da nastavljamo novu sezonu sa istim trenerom. Što se tiče trenutnih aktivnosti, uveliko radimo na dovođenju pojačanja. U toku su pregovori sa nekoliko kvalitetnih i iskusnih igrača. Prioritet nam je opstanak u superligaškom društvu, što garantuje dobar i proveren igrački kadar", smatra Gašić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.