Radnik iznenadio u Nišu

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik iznenadio u Nišu

Fudbaleri Radnika iznenadili su Radnički pobedom 2:0 u Nišu, u okviru 14. kola Linglong Superlige Srbije.

Strelci na stadionu Čair bili su Boban Georgiev u 45. i Marko Makarić u 83. minutu.

Radnički je sada šesti sa 25 bodova, dok Radnik ima 14 i zauzima 11. mesto na tabeli srpskog prvenstva.

"Mi smo izgubili ovu utakmicu na fudbalski način. Igrali smo, napravili smo sami sebi gluposti, dobili smo dva gola, a mogli smo i tri iz naša tri kiksa, jedina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ovoj utakmici. Imali smo kontrolu igre tokom svih 90 minuta, ali nismo uspeli da napravimo neku ozbiljniju priliku. Mnogo smo se potrošili i žao mi je zbog toga", rekao je trener Radničkog Milorad Kosanović posle utakmice u Nišu.

Novi trener Radnika Simo Krunić, koji je na početku sezone vodio Radnički, čestitao je svojim fudbalerima na pobedi.

"Dali su poslednje atome snage i samo smo na taj način moglo doći do povoljnog rezultata. Napravili smo ozbiljno iznenađenje i ovo tri boda će nam dobro doći u našoj borbi za opstanak. Još jednom čestitke mojim igračima na pobedi, ali i igračima Radničkog na prikazanoj borbi", rekao je Krunić.

Linglong Superliga, 14. kolo:

Radnički – Radnik 0:2

Čukarički – Partizan 2:1

U toku:

Zvezda – TSC

Mladost – Napredak

Spartak – Mačva

Vojvodina – Inđija

Voždovac – Rad

Javor – Proleter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.